ingyenes honlap
Regisztráció Üzenet küldése a weblap tulajdonosának! Megosztás az iwiw-en Kifogásolható weblap/tartalom, feljelentem!
Szerkesztői üzenetek:

Üdv a Mágusok Földjén!

Itt találjátok a szerkesztők üzeneteit, hirdetményeit, és fontos eseményeket.

Levin W. Dan  2011. 09 .16. 

A Mágusok Földje©  Főszerkesztője, és Főtanácsosa.

A Mágia nem játék

A halál angyala

Üzenőfal

Az alkalmazás használatához Flash playerre van szükség.

A Föld boszorkány konyhája

1. Rész

A Föld egy végtelen tárhelye a mágikus eszközöknek, és alapanyagoknak, Az idők során az őseink ezer, és ezer varázsszert alkottak, és hagytak ránk. Itt azokat találod meg, amik nem kerültek a Föld Titkai többi témája közé.  Íme néhány a Föld Anya ajándékai közül.

FIGYELMEZETÉS! Az itt leírt állati eredetű alapanyagokat, nem az állat megölése árán kell megszerezni. Sok helyen, hentes, húsfeldolgozó, és egyéb helyeken is belehet szerezni.

Csontok: Az egyik legősibb mágikus eszköz. Sokan a fekete mágia eszközeihez sorolják de ez tévedés! Minden varázstárgy alapjában véve semleges, az hogy gonosz, vagy jó(már ez a két szó is relatív, de erről máshol írunk) a tárgy használata dönti el. A csontokat, használják jóslásra, talizmánnak, védővarázslatokhoz, idézésekhez, szertartásokhoz, bűbűjokhoz, és átkokhoz is. Ha szellemi lényt akarunk létre hozni akkor is sokszor használunk állati csontot. A legelterjetebb a kecske, macska, kakas, hal, és disznó csont.  Persze más helyeken más csontokat használnak pl. Észak-Ázsiába jak,  Afrikába, antilop, stb. A boszorkányság az egyik olyan irányzat ami nem használ csontokat semmilyen célre. Számtalan sötét praktikai alkalmazza őket, pl. démon mágia, nekromancia. A koponya mint  mágikus tárgy is igen elterjedt, nem csak a fekete mágiába használják. A koponya a tudás jelképe, de a csontokkal mindig óvatosan kell bánni. Sose tudhatjuk milyen mágikus maradványok vannak rajtuk. Érdemes használt előtt tisztító varázslatot(erről részletesen a Mágikus Praktikákban)elvégezni rajtuk.

Folyt. Köv... 

Levin W. Dan  2011. 09 .17.

Hozzászólások (0)

Még nem szólt hozzá senki, légy Te az első!
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.
Bejelentkezéshez kattints ide, ha még nem regisztráltál, regisztrálj!
Kínai Horoszkóp
Születési éved:


Kínai állatjegy: